Menu
Max_Weber

Отборът на КИА спечели футболния турнир между Студентските съвети в Пловдив

Отборът на Колежа по икономика и администрация спечели футболния турнир между студентските съвети в Пловдив. На финала колежаните победиха тима на ПУ „Паисий Хилендарски” с 8-7. Мачът беше изключително оспорван и вървеше гол за гол. И двата състава показаха завидно футболно майсторство, независимо от лошото време и проливния дъжд, който се изсипа над терена в комплекс „Арена”.

Неблагоприятните метеорологични условия отказаха другите участници в турнира, които предпочетоха да изгледат финала от трибуните. Възпитаниците на КИА и ПУ „Пасий Хилендарски” обаче показаха, че владеят топката до съвършенство и предложиха много емоции и качествени футболни изпълнения. Според регламента се играха две полувремена от по 35 минути, а отборите бяха от по 6 души. Представителите на Студентския съвет на Колежа по икономика и администрация демонстрираха отлична игра в защита и добра комбинативност в нападение, което им донесе победата. Благодарение на отборния дух съставът на КИА спечели турнира и грабна купата, а играчите взеха златните медали. Организаторите на състезанието поздравиха и двата тима за феърплея и спортсменския дух на терена. Младите футболисти пък си пожелаха много здраве и успехи не само на игрището, но и на студентската скамейка. „Честитя великолепната победа на играчите от Колежа и им желая все така достойно да представят нашето висше училище”, каза президентът на КИА проф. Георги Манолов. Той не скри, че е запален почитател на най-популярната игра и заяви подкрепата си за бъдещите спортни изяви на студентите. Младите футболисти пък поляха купата с шумно парти в елитно пловдивско заведение, където музиката често беше заглушавана от възгласи „Шампиони!”.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...