Menu
Max_Weber

ВУСИ отбеляза 1 юни с пъстро тържество (СНИМКИ)

С много усмивки, детски смях и настроение отбеляза 1 юни Висшето училище по сигурност и икономика (бивше КИА). Малчугани и техните родители се забавляваха и веселиха в реномирано пловдивско заведение, а хубавото време беше идеално за игри на открито. Специално за Международния ден на детето ръководството на ВУСИ осигури подаръци и лакомства, които направиха празникът незабравим.

„Нека животът ви бъде като детска игра – с препятствия, които винаги преодолявате и с много приятели до вас. Бъдете щастливи и обичащи хубавите приключения!” С тези думи се обърна към малчуганите президентът на висшето училище проф. Георги Манолов. Той им пожела да бъдат все така усмихнати и лъчезарни, а дните им да бъдат безгрижни. Хлапетата се снимаха за спомен и се радваха, че са намерили нови приятели. Те си обещаха отново да играят заедно и да споделят голямата магия, наречена „детство”.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...