Menu
Max_Weber

Стартира конкурса „Студент на годината”

Националното представителство на студентските съвети откри процедурата за номинации в деветото поредно издание на Националния приз „Студент на годината". Тези, които желаят да участват, могат да подават своите документи до 22 ноември 2015 година, а призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в София през месец декември.

Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти. Младите хора трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

В конкурса може да участва всеки студент, който е завършил успешно първи курс, а жури от водещи експерти ще определи общо десет награди.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...