Menu
Max_Weber

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев поздрави президентът на ВУСИ проф. Георги Манолов за рождения му ден

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев изпрати поздравителен адрес до президента на Висшето училище по сигурност и икономика проф. д.п.н. Георги Манолов за рождения му ден. В него градоначалника пожелава на политолога много здраве, късмет и успехи във всички начинания.

Иван Тотев изразява убедеността си, че и занапред президентът на ВУСИ ще продължи да възражда авторитета на българското висше образование и ще поддържа огнището на традиционната ни духовност.

„Вярвам, че във Ваше лице Община Пловдив има верен съмишленик, коректен партньор и съюзник, с когото ЗАЕДНО ще продължим да влагаме неуморни усилия, ежедневен труд и сърце за изпълнение на нашата обща кауза „Пловдив – Европейска столица на културата 2019”, пише още кметът на града в поздравителния адрес до проф. Манолов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...