Menu
Max_Weber

Огромен интерес към откритите уроци във ВУСИ

Учениците разбраха какво е мърчандайзинг и какви са основните му принципи Учениците разбраха какво е мърчандайзинг и какви са основните му принципи

Огромен интерес към откритите уроци във Висшето училище по сигурност и икономика проявяват учениците от Пловдив. Възпитаниците на средните училища в града искат да усетят академичния дух и да присъстват на интересните лекции, които авторитетните преподаватели на ВУСИ са подготвили за тях. Поредният открит урок беше по дисциплината „Маркетинг”, а на него присъстваха представители на СОУ „Христо Г. Данов” и СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

Лекцията изнесе гл. ас. д-р Михаил Михайлов, който въведе децата в необятната, но изключително интересна област на мърчандайзинга. Това е съвкупност от техники, целящи да помогнат за продажбата на даден продукт. Интерактивната презентация грабна вниманието на учениците, които разбраха как продуктовата политика съдейства за налагането на стоки и услуги на пазара, като успоредно с това формира и потребителското търсене. Децата влязоха в активен диалог с гл. ас. д-р Михаил Михайлов, който им разкри едни от най-често срещаните рекламни похвати в търговията. Даде им конкретни примери, с които всеки се сблъсква в ежедневието и които в крайна сметка ни подтикват към покупката на дадени стоки и услуги.

Динамичната лекция за пореден път показа колко наблюдателни и съобразителни са учениците, които даваха препоръки и съвети като истински професионалисти. Науката за търговията се оказа изключително привлекателна за тях и те поискаха да надградят знанията си за нея като студенти във Висшето училище по сигурност и икономика.

След откритата леция учениците се поинтересуваха от специалностите и начините за кандидатстване във вуза. Разгледаха супер модерната материална база и се убедиха, че именно качественото образование и отличните практически умения, които дава ВУСИ, са гаранцията им за успешна професионална и житейска реализация.

 

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...