Menu
Max_Weber

Супероферта от ВУСИ за кандидат-студенти

Супероферта за всички кандидат-студенти предлага Висшето училище по сигурност и икономика. Желаещите да се обучават в един от най-престижните вузове у нас могат да се възползват от преференциалната такса от 450 лв. Тя е валидна за образователно-квалификационна степен „бакалавър” и важи за първият семестър на академичната 2016/2017 година.

„Подаваме ръка към всички млади хора, които мислят за бъдещето си и искат да имат успешна кариера”, заяви президентът на ВУСИ проф. Георги Манолов. Дипломата от Висшето училище по сигурност и икономика гарантира устойчива и дългосрочна заетост след успешно приключване на обучението и по-висок стандарт на живот, допълва проф. Манолов. И не крие, че преференциалната такса е заради неспиращия интерес към атрактивните специалности. „Анализът, който направихме, показва стабилност на потокът от желаещи да учат във ВУСИ. В същото време, като социално отговорна институция, имаме мисия да предоставим възможност за обучение на всички млади хора, независимо от материалното им състояние”, уточнява президентът на вуза.

От суперофертата вече са се възползвали повече от 10 кандидат-студенти, които са подали документи. Интересът към ВУСИ е от цялата страна, като има запитвания и от чуждестранни университети, които искат да си сътрудничат с вуза. „Не е далеч времето, когато ще се утвърдим като регионален лидер в научно-образователната работа с висши училища от Балканския полуостров и Европа”, каза проф. Манолов. Под негово ръководство е разработена и специалната социална програма, която е без аналог и дава възможност за обучение на преференциални такси. Записалите се до края на месец юни кандидат-студенти, които отговарят на критериите за социално слаби и представят необходимите документи, ще се обучават само срещу 500 лв. на семестър през целия период на следване.

Актуализираните учебни програми и отличните практически умения, които получават младите хора, са като магнит за фирмите, търсещи подготвени кадри. Успешно завършилите студенти се реализират бързо и имат възможност да заемат ръководни постове, тъй като качествата им се ценят от работодателите.    

Пълна информация за специалноститe и формите на обучение можете да откриете на www.vusi.bg, където можете да кандидатствате и on-line.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...