Menu
Max_Weber

Децата и ръководството на КСУ „Олга Скобелева“ – Пловдив с благодарност към студентите и ректора на ВУСИ

Ръководството на КСУ „Олга Скобелева“ в Пловдив изпрати специално благодарствено писмо до Студентския съвет (СС) и ректора на ВУСИ проф. Георги Манолов. В него се изказва дълбока признателност за оказаната съпричастност към бита и проблемите на Центъра за настаняване от семеен тип на деца с увреждания.

„Инициативата на СС, подкрепена лично от Вас, проф. Манолов, ни развълнува и ни вдъхна увереност, че в осъществяването на нашата мисия не сме сами. Радваме се, че студентите от Висшето училище по сигурност и икономика носят в сърцата си доброта и не са равнодушни към съдбата на децата“, пише в писмото. В него се допълва, че дарените сушилня за дрехи и прахосмукачка улесняват значително ежедневните грижи за малчуганите.

„Към нашата благодарност се присъединяват всички възпитатели, управителят на ЦНСТ за деца с увреждания Мария Кошева и директорът на КСУ „Олга Скобелева“ Албена Банчева. Благодарим ви от сърце!“, се подчертава в писмото.

„Ние ще бъдем винаги до вас“, заяви административният директор на ВУСИ Евелина Евтимова. Тя пожела на малчуганите много здраве, търпение и вдъхновение, за да постигнат целите, които си поставят. Г-жа Евтимова беше гост на специално тържество, което Комплексът за социални услуги организира през месец март, за да отбележи годишнина от създаването на два от центровете към „Олга Скобелева“. Празникът на децата уважиха още председателят на Общински съвет – Пловдив, районни кметове и общественици.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...