Menu
Max_Weber

Курсове за повишаване на съществуващата или придобиване на нова професионална квалификация предлага Висшето училище по сигурност и икономика

Висшето училище по сигурност и икономика организира курсове за повишаване на съществуващата или придобиване на нова професионална квалификация. Те са предназначени за мениджъри и служители на фирми; за желаещи да започнат собствен бизнес; за студенти от други университети, както и за хора, търсещи допълнителни доходи.

Курсовете се провеждат от Центъра за следдипломна квалификация на ВУСИ и са в следните направления:
•    Експерти по икономическо разузнаване
•    Данъчни и митнически контрольори
•    Съдебни експерти – вещи лица
•    Контрольори по качеството
•    Други

Обучението се извършва от високо квалифицирани преподаватели, а придобитите знания и умения дават възможност за бърза и безпроблемна реализация на конкурентния пазар на труда.

За подробности и записвания: Висше училище по сигурност и икономика, Пловдив, бул. Кукленско шосе 13, тел. 032/260-974. Очакваме Ви!

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...