Menu
Max_Weber

Огромен интерес към ВУСИ на „Кандидатстудентска борса 2018“

Висшето училище по сигурност и икономика се радва на огромен интерес на „Кандидатстудентска борса 2018“. Отличната институционална акредитация, атрактивните специалности, гъвкавите форми на обучение и изключително достъпните такси привличат всички, които искат да получат модерно висше образование от доказан и утвърден вуз, който вече 15 години задава стандарти във висшето образование.

Пред щанда на ВУСИ винаги има хора, които искат от първа ръка да получат информация за начините за обучение във вуза. Учениците и техните родители подробно разпитват за материалната база, преподавателите и възможностите за реализация след дипломиране. На всичките им въпроси представителите на ВУСИ дават изчерпателни отговори, обясняват подробно преимуществата на това да си студент във вуза и разказват за многобройните инициативи на ръководството, изцяло съобразени с академизма и изискванията на работодателите.

Заради нестихващият интерес и неспиращите запитвания от различни райони на България, Висшето училище по сигурност и икономика ще участва със свой щанд във всички големи областни градове. Искаме да отговорим коректно на нарастващия обществен интерес към вуза, затова ще бъдем на разположение, заявиха от Кандидатстудентския център на ВУСИ. Оттам напомнят, че всички могат да получат актуална информация за отличните оценки от институционалната и програмна акредитации, които наредиха вуза сред водещите не само в Пловдив и региона, но и в цялата страна; за социално-битовите условия; за безпроблемната реализация след дипломиране и т.н. На щандовете винаги има и студенти, които вече се обучават във ВУСИ и споделят личния си опит и впечатления. Те разказват както за специалностите и преподавателите, така и за различните им инициативи и активния живот, който водят във вуза.

ВУСИ предлага бакалавърски и магистърски програми за обучение в изключително атрактивните и модерни професионални направления „Национална сигурност“, „Администрация и управление“ и „Икономика“. Още информация можете да получите на щанда на Висшето училище по сигурност и икономика, на тел. 032/260-974, както и на www.vusi.bg.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...