Menu
Max_Weber

Незабравимо парти за 1 юни подари на децата президентът на ВУСИ проф. Георги Манолов

Ръководството на Висшето училище по сигурност и икономика подари незабравимо парти на децата на служителите в администрацията на вуза. По случай 1 юни малчуганите и техните родители се събраха в реномирано пловдивско заведение, за да отбележат Международния ден на детето с игри и забавления.

„Пожелавам на всички деца да бъдат здрави, да растат обичани и щастливи. Не спирайте да мечтаете и да покорявате света с нестихващо любопитство“, заяви проф. Манолов. Той допълни, че 1 юни е най-слънчевият и жизнерадостен празник, защото е посветен на най-малките, които са надеждата за по-добро бъдеще.
   
За поредна година ръководството на ВУСИ беше осигурило много приятни изненади и лакомства, които накараха усмивките да не слизат от лицата на хлапетата. Те вкусиха от специалните менюта, приготвени за празника, и получиха играчки, които да развият и обогатят творческите им умения. Логическите предизвикателства и пъзелите веднага влязоха в употреба, а децата се надпреварваха кой по-бързо ще даде правилен отговор. Със задружни усилия малчуганите без проблем се справиха със задачите и след като се порадваха на подаръците, затичаха на воля по широките зелени поляни в слънчевия следобед. Звънкият им смях огласяше цялото пространство, а от време на време децата притичваха до отрупаните маси, за да се подсилят за още игри. Накрая си направиха общи снимки за спомен и си обещаха отново да играят заедно.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...