Menu
Max_Weber

Ректорът на ВУСИ проф. Георги Манолов с благороден жест към децата за 1 юни

Ректорът на Висшето училище по сигурност и икономика проф. Георги Манолов за поредна година направи благороден жест към децата на служителите в администрацията на вуза. По случай 1 юни той осигури за малчуганите много приятни изненади и лакомства, които направиха празникът им още по-незабравим.

„Най-сърдечно ви желая да бъдете здрави, да растете обичани и щастливи. Изживейте пълноценно детството си и нека то бъде изпълнено със запомнящи се и стойностни преживявания. Не спирайте да мечтаете, преодолявайте предизвикателствата с усмивка и покорявайте света“, каза проф. Манолов. Той подчерта, че 1 юни е най-слънчевият и жизнерадостен празник, защото е посветен на най-малките, които са олицетворение на надеждата за по-добро бъдеще.
   
Децата и техните родители благодариха за пожеланията на ректора на ВУСИ, който със своето добронамерено отношение всяка година прави празникът още по-желан и весел. След като похапнаха от вкусните изкушения, които бяха осигурени специално за тях, децата се впуснаха във весели игри. Зелените площи се огласяха от звънкия им смях, а усмивките не слизаха от лицата им. Времето също беше с малчуганите, които до късно вечерта тичаха се забавляваха. Накрая си направиха общи снимки за спомен и си обещаха отново да играят заедно.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...