Menu
Max_Weber

Декларация на ръководството на НДСВ

След VІІ извънреден конгрес на НДСВ, проведен на 27 октомври 2013 г. и последващото формиране на ръководството на партията, в среди, пряко свързани с управлението на държавата във времето, когато партията участваше във властта, се е оформило желание за публично прекратяване на съществуването на НДСВ.

Това намерение в определен момент започна да играе демотивираща роля в поведението на някой партийни членове и на цели структури като Либерално общество.

Председателят  на Партията и нейните заместници проведоха среща със съпартийци, застъпващи становището за приключване на партийната дейност. Ръководството на ПП НДСВ не можа да бъде убедено в полезността на предложенията и доводите, с които бяха аргументирани исканията за закриване на Партията. Беше изразена увереността, че такъв въпрос не може да бъде решен от тесен кръг лица.

Убеждението на ръководството, че Партията трябва да продължи своето съществуване, се основава на категоричните искания, постъпили в писмен вид от областни и общински структури на НДСВ.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...