Menu
Max_Weber

Каролев: Имам две фирми, няма основания да ги напускам

Аз участвам в две частни компании и няма основание да ги напускам след като стана съветник. Не съм в конфликт на интереси.

Това заяви за БГНЕС Владимир Каролев в отговор на въпрос дали ще напусне седемте компании, в които участва, след като ще става съветник на икономическия министър Божидар Лукарски.

Каролев е категоричен, че няма конфликт на интереси. "Едната фирма е консултантска, а другата е за хотел до Банско, в която имам 12%", каза Каролев. Мисля, че няма причини да се отказвам от участие в тези компании. Аз не виждам никакъв конфликт на интереси. Няма да се занимавам с работа, която да касае фирмите", каза Каролев.

Дори и като съветник, ако Бойко Борисов продължи да прави неща, които не трябва да се правят, аз ще продължа да го критикувам, увери Каролев. "Трябва ли да спра, ако някой прави нещо нередно. Винаги съм се опитвал да бъда обективен, а когато си обективен, ако не одобряваш някоя политика, би било редно да го кажеш", каза Каролев.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...