Menu
Max_Weber

Атака откри предизборната си кампания в Москва

В Москва водачът на листата на АТАКА  за евроизборите Волен Сидеров беше награден с руския орден „Звезда Отечества”. Отличието връчи космонавтът и два пъти герой на Съветския съюз Борис Волинов. Волен Сидеров,  Десислав Чуколов и Магдалена Ташева водят листата на АТАКА за евровота. Те ще бъдат гласа на тези българи, които искат Европейският съюз или да се промени, или да се разформирова.

Орденът „Звезда отечества” се присъжда на Волен Сидеров от Горната камара на руския парламент за принос в развитието на отношенията между България и Русия. Със събитието беше открита кампанията на АТАКА за евроизборите.

Волен Сидеров: „За мен, като български политик, е голяма чест да получа ордена „Звезда Отечества”. Всъщност, с това събитие аз откривам кампанията на нашата партия АТАКА за евроизборите. България ще изпрати 17 депутати в Европарламента. Аз, и моите двама колеги - Десислав Чуколов и Магдалена Ташева водим листата на нашата партия и ще бъдем гласа на тези българи, които смятат, че ЕС е структура, която трябва да се промени или да се разтури”. Ние от АТАКА смятаме, че днес ЕС е марионетка на САЩ и на това трябва да се сложи край. Ние смятаме, че България трябва да е неутрална във военно отношение и да не членува в НАТО. Убедени сме, че България и Европа трябва да развиват приятелски културни и икономически отношения с Русия, а не да враждуват с нея. В българския парламент единствено нашата партия каза ясно: Признаваме референдума на Крим, против санкциите срещу Русия сме, против забранителните списъци на руски политици и бизнесмени сме. Това се разминава с официалната позиция на правителството на България, но затова пък, когато у нас има правителство на АТАКА и аз съм министър-председател, България ще излезе от НАТО и ще върне пълноценните отношения с Русия, която смятаме за братска страна. „Скъпи приятели, приемайки високото руско отличие, искам да ви предам братски поздрави от преобладаващата част от българския народ, който обича руския народ и който помни, че от турско иго го освободи не Европейският съюз, а братска Русия. Благодаря за честта, желая успехи на руското държавно ръководство в укрепването на държавността и на братския, православен руски народ!”, каза Волен Сидеров.

Източник: Пресцентър Атака

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...