Menu
Max_Weber

Отличиха д-р Първанова за създаването на фонд "Ин витро"

„Искам да благодаря лично на д-р Антония Първанова, която застана зад нас преди години и благодарение на която го има днес фонд“Ин витро“, това каза председателят на Сдружение“Зачатие“ Стефка Сарафова  и връчи почетен плакет на д-р  Първанова.

Сдружение „Зачатие“  отбеляза 10 години от създаването си и организира „Ден на репродуктивното здраве“. Д-р Първанова поздрави с рождения ден сдружението и с усмивка отбеляза, че днес е и нейн личен празник. „Когато мама ме е родила, нарекла да помагам за раждането на много деца. Невероятна е символиката в този ден, посветен на репродуктивното здраве, отбеляза д-р Първанова и сподели, че цял живот  се стреми да следва майчиния съвет .

Д-р Първанова получи много поздравления от майките, които й благодариха за инициативността и упоритостта при създаването на фонд“Ин витро“.

Като евродепутат, д-р Първанова е и съпредседател на работната група на Европейския парламент за репродуктивното здраве на населението и неговото развитие. През мандата си тя е в основата на много инициативи, помогнали - пряко или косвено, на хиляди семейства в Европа да имат деца.

Източник: Пресцентър НДСВ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...