Menu
Max_Weber

Лукарски: Реформаторският блок е единен и е единствената алтернатива

Реформаторският блок (РБ) е единен и е единствената алтернатива на това, което се случва в момента в България. Това каза лидерът на СДС Божидар Лукарски при откриването на изборната кампания на Реформаторския блок в столицата.

РБ откриха кампанията си за изборите за Европарламент с концерт на група "Фондацията", който се състоя в градината пред Народния театър "Иван Вазов". Реформаторският блок е единственият евроизбор за България, каза Лукарски и добави, че депутатите, които ще изпратят в Европа, ще са единствените, които ще защитават европейското бъдеще на България. Водачът на листата Меглена Кунева посочи, че водещо за тях е опитът, солидарността и бъдещето. Светослав Малинов каза, че представляват най-силните европейски идеи в България. Участваме в тези избори, за да остане Европа в България и България в Европа, добави той.

Лидерът на ДСБ Радан Кънев посочи, че техният избор е "първи челен коловоз на европейската политика". По думите му днес българите са изправени пред решителен избор, който залага бъдещето на страната. Той призова хората да не се отказват от правото си на избор и да гласуват.

Корман Исмаилов (Народна партия "Свобода и достойнство") каза, че са се събрали, за да се изправят срещу лъжата, двуличието, дългите ръце на корупцията и мафията. Исмаилов обяви, че кандидатите на РБ за евродепутати нямат страх, заложили са имената си и ще отстоят тази битка, от която зависи по-доброто бъдеще на страната ни.

Източник: Пресцентър СДС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...