Menu
Max_Weber

Борисов и Местан подготвят фалшификация на вота

Борисов и Местан подготвят фалшификация на вота, за да управляват заедно. Това предупреди в Стара Загора Николай Бареков.

"ДПС и ГЕРБ ще направят всичко възможно нашите бюлетини да бъдат унищожени и да бъде извършена измама в полза на двете партии. Ние нямаме представители  ЦИК и РИК, но нашите хора трябва да бъдат допуснати в момента, в който се броят бюлетините и се съставят протоколите. Това е наложително, защото ГЕРБ и ДПС се готвят да фалшифицират книжата, да добавят ЕГН-тата на негласувалите, да си ги разпределят и по този начин да си осигурят "победа", обясни лидерът на "България без цензура". Той посочи като потвърждение на тезата си липсата на кампания на ДПС и ГЕРБ.

"България без цензура" ще им развали играта и сметките им да направят коалиция в рамките на този парламент, отсече Бареков. Той коментира, че двете партии не желаят нови парламентарни избори. Борисов и Местан подготвяли сделка за свалянето на Плевнелиев и подялбата на министерските кресла. Лидерът на ББЦ отново предупреди Сергей Станишев да осъзнае какво се случва.

Бареков коментира и ситуацията в старогазорското село Розово, като призова политиците да спазват добрия тон и да не правят по-голям проблем от един битов, какъвто е случаят. Проблемът с бежанците в България се появи, заради едно неадекватно решение на българската държава по време на предишното управление, а сега ситуацията се задълбочава, предупреди Бареков. Той коментира, че вътрешният министър е реагирал неадекватно в ситуацията и му припомни, че въпреки че е професионалист, Йовчев вече е политик и трябва да се държи като такъв. "Той трябва да вземе пример от мен да ходи при хората и да обяснява", смята Бареков.

В Стара Загора лидерът на ББЦ и неговият заместник Росен Петров посетиха най-модерната болница у нас. Лечебното заведение е частно, а оборудването в него е последна дума на техниката. Пред медицинския персонал и ръководството на болницата Бареков коментира, че здравеопазването в България трябва да се раздели на две – от едната страна да бъдат частните дружества, които да си останат търговски, а от другата – да бъдат държавните и общинските, за които да се грижи правителството. В момента България отделя едва около 4% от БВП за здравеопазване, а в останалите европейски страни е 8%, посочи Бареков и настоя процентът за здравеопазване в България да бъде вдигнат двойно, за да се изравни с европейския.

Източник: Пресцентър "България без цензура"

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...