Menu
Max_Weber

Петър Курумбашев: Животът няма да спре на 25-ти май, въпросът е как ще продължи

Това, което искам да ви кажа е, че е време разделно и на 25-ти май ще бъдат избрани 17 човека, които ще влязат в Европейския парламент. Тези избори не са за това кой ще бъде в Европейския парламент и кой ще управлява Европа. Тези избори имат основно национално значение.

Животът няма да спре на 25 май, а ще продължи. Но въпросът е как ще продължи. Това заяви пред събралите се на Гергьовден активисти и симпатизанти на социалистите в Гърмен кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Петър Курумбашев. Той отбеляза, че ако БСП се нуждае от тази победа и ако социалистите победят в предстоящите избори, това ще окаже огромно значение за правителството на Пламен Орешарски и ще даде по-голямо самочувствие и тласък на работата му. Според него изборите имат голямо значение и за отношенията между БСП и ДПС. В края на своето изказване Петър Курумбашев запита присъстващите дали искат да се върне правителството на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, което според него за 4 години управление „няма никакви кусури”.  Според него ГЕРБ си отива трайно от властта, но за да се постигне това, БСП трябва да победи на 25-ти  май.

Източник: Пресцентър БСП

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...