Menu
Max_Weber

БЗНС „Никола Петков“ подкрепи листата на ГЕРБ за европейските избори

БЗНС „Никола Петков“ подкрепи кандидатите от листата на ПП ГЕРБ за членове на Европейския парламент. Това стана чрез подписването на Споразумение за политическо партньорство между ПП ГЕРБ и БЗНС „Никола Петков“. Документът беше подписан от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и председателя на земеделската организация Борислав Алексиев.

В споразумението е записано, че ГЕРБ и БЗНС „Никола Петков“ споделят искането за оставка на правителството на Пламен Орешарски и ще работят за незабавни предсрочни парламентарни избори. Освен това двете партии се ангажират да работят за формирането на бъдещо център-дясно правителството на България. В специална декларация, ръководството на БЗНС „Никола Петков“ се обръща към своите членове и симпатизанти и всички разумно мислещи граждани да подкрепят кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, защото единствено чрез листата на ГЕРБ демократично мислещите избиратели няма да загубят гласа си.

Източник: http://boykoborissov.bg

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...