Menu
Max_Weber

Борисов източил метрото с тунел на Тато

Тунел на Тато е бил описан и платен повторно по време на управлението на Борисов, за да се източат европари. Това обяви Николай Бареков в предаването на Мартин Карбовски по TV7. Съоръжението е било направено още при Тодор Живков, но пак е актувано и включено в списъка на последните строителни дейности, обясни Бареков. Така той контрира Борисов, който тази сутрин се похвали, че е усвоил 16 млрд евро от Европа. "Хвали се с метрото, а той е най-скъпото метро – 3,5 милиарда евро. 2 млрд от тях са откраднати с комисионни. Тунелът от Живков е пример за това", посочи лидерът на „България без цензура“.

Къде са тези 16 млрд, след като не са стигнали до хората, попита той. Европейски пари за българските граждани нямаше, категоричен е той. „Нито за култура, нито за икономиката. Няма усвоени пари в българските региони. Фирмите ми казват, че няма свободен достъп до еврофондовете, достъпът е на партиен принцип сега при БСП и ДПС и преди при ГЕРБ.

Пред мен на евроизборите са две партии – БСП и ГЕРБ. ДПС ще ги бием, това е повече от сигурно. Турската партия започна да купува гласове на хората и ги отврати съвсем. Със сигурност ще победим ДПС и ще имаме повече евродепутати от тях, категоричен бе Бареков. По думите му ДПС има склонност да унищожава българските партии. Тя разврати БСП, Станишев продаде партията си на Местан, Атака също се продаде и една патриотична организация загина. Сега ГЕРБ е на път да се продаде на ДПС, обясни Бареков. Той разказа, че коалицията е между ГЕРБ и ДПС е видна по места, където застъпници и членове на ББЦ са плашени чрез кметове от двете партии.

Ние сме единствената партия, която иска предсрочни изброи. Борисов вече дори не иска предсрочни избори, а казва, че само ДПС щяло да реши кога да има избори, каза Бареков.

Хилядите хора, които пълнят залите за срещите с нас идват по собствена воля, развълнувани са и имат надежда. Мисля, че за първи имаме шанс да пробием системата, каза Бареков. Той отхвърли намеците, че на срещите по страната обещанията му са свръхпредлагане. „Всичко, което предлагаме като мерки е изчислено и реално. Включително и за безплатните лекарства за децата. За тях са нужни около 100 милиона лева, близо 200 милиона са, ако се включат и възрастните хора. То и преди ги имаше в бюджета, но Дянков ги открадна от здравната каса и ги даде на Борисов за магистрали, отсече лидерът на ББЦ.

Той представи кандидатите за евродепутати от "България без цензура" експертите Рада Коджабашева, Ивелина Йосифова, Даниела Колева.

На тези избори ще има много купени гласове. Резултатите ще бъдат изкривени, защото ние сме единствената партия, която няма да купи нито един глас. Аз не искам да загубя истинските гласоподаватели на нашата партия, заяви Бареков.

Той коментира и слуховете, че ще бъде ударен с компромат точно преди изборите. Няма как да бъда ударен, защото не съм злоупотребявал с нещо, нямам и пороци, ако бях обратен или болен от нещо, щях да си призная, заяви лидерът на "България без цензура".

Източник: Пресцентър "България без цензура"

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...