Menu
Max_Weber

Божидар Лукарски: Реформаторския блок е отбор, който е твърдо заедно и ще върви напред

Реформаторският блок тръгва на дълъг път и той няма да е лек, но това е само началото. Сигурен съм, че благодарение на нашите съмишленици, това начало ще е успешно и ще стигнем до там, че в крайна сметка ще управляваме по-най добрия начин България. Това заяви лидерът на СДС и председател на Предизборния щаб на РБ Божидар Лукарски в Стара Загора.

Той бе категоричен, че Реформаторския блок е отбор, който е твърдо заедно и ще върви напред и е единствената алтернатива за страната ни и може да я представи по най-успешния начин в Европа.

Изключително съм горд, че водач на нашата листа е Меглена Кунева и ако не беше тя сега нямаше да провеждаме избори за Европейски парламент. Подкрепете ни, защото тези избори имат значение и те са прелюдия за голямата битка за България, която се наадяваме да поведем през есента, предизвиквайки предсрочни парламентарни избори. Направете избор с №10, подчерта Божидар Лукарски.

Източник: Пресцентър СДС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...