Menu
Max_Weber

Председате​лят на ДПС Лютви Местан и централния​т лъч на среща с актива в Добрич

Какъвто и да е резултатът от евровота, едно е сигурно - оттук нататък, години наред, България ще се управлява от коалиционни правителства. Това предполага партиите от класическата триада да възпитат една нова култура на политическия  диалог. Не с цел да бъдат заличени политическите различия, а с цел  да се прокара една много ясна разграничителна линия между политическата нормалност и новите опасни, радикални, популистки течния, които заявяват, че искат да бъдат трета политическа сила в Европа.

Това е много важно, и ДПС е първата партия, която отправя този призив, защото ние нормалните системни партии можем да имаме своите политически различия, но трябва да имаме обща грижа за съхраняването на политическия модел, на който стъпва Европа. Това каза днес председателят на ДПС Лютви Местан, който беше в Добрич  в Органова зала на среща с членове и симпатизанти на ДПС от областта, заедно със зам.- председателя и народен представител от Добрич Рушен Риза, министъра на младежта и спорта проф.д.ф.н. Мариана Георгиева, Велислава Кръстева- зам.-министър на културата и кандидатите за евродепутати от листата на ДПС- Искра Михайлова, Илхан Кючюк и Алисе Хасанова, областният управител на ДПС Добрич Ердинч Хаджиев.

Източник: Пресцентър ДПС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...