Menu
Max_Weber

Андрей Ковачев: Всеки един ден на това управление е пагубен за България

“България изостава в развитието си спрямо останалите европейски страни и това изоставане трябва да бъде наваксано, както и да бъде препотвърдена нашата европейска ориентация“. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Андрей Ковачев, който посети Разград. На трибуната пред събралите се над 500 жители в града Ковачев посочи, че е критично важно да се гласува на предстоящия вот на 25 май, защото това ще бъде първата стъпка към предсрочни парламентарни избори, тъй като всички важни въпроси зависят от правителството.

„Всеки един ден на това управление е пагубен за България и последиците ще бъдат усетени най-ярко от децата и внуците ни“, заяви Ковачев. Пред хората водачът на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев засегна темата за безобразната кадрова политика на настоящите управляващи. „Когато на важна от икономическа гледна точка позиция биват назначавани хора без нужните компетенции, това допълнително утежнява ситуацията в дадения отрасъл“, поясни Дончев.

Източник: Пресцентър ГЕРБ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...