Menu
Max_Weber

3 открити пункта във варненския район „Одесос” събират подписи за референдума по изборните въпроси

На територията на централния варненски район „Одесос” има три открити пункта, където от старта на подписката досега, своята подкрепа за референдум по изборните въпроси са заявили хиляди граждани.

Подписи се събират на пл. „Независимост”, в градинката до кръстовището на булевардите „Сливница” и „Княз Борис I” /бившия „Севастопол”/ и на бул. „Владислав Варненчик” /срещу сградата на Районния съд/. Освен това, всеки, който подкрепя предложения от президента Росен Плевнелиев референдум, може да се включи в подписката и в офисите на ПП ГЕРБ-Варна.


„Новият Изборен кодекс не допуска мажоритарен елемент във вота, нито пък задължително и електронно гласуване, за каквото голяма част от обществото настоява. Именно поради тази причина е необходим национален референдум, който да отрази волята на българските граждани”, коментираха варненци.
Източник: Пресцентър ГЕРБ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...