Menu
Max_Weber

ДПС са същите като мутромилиционерите от ГЕРБ

ДПС са станали същите като мутромилиоционерите от ГЕРБ – използват полицията да си разчистват сметките. Очевидно много са се притеснили и много сме уплашили политическата олигархия. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков пред жителите на Карнобат. Залата на читалище "Димитър Полянов" не събра всички желаещи да присъстват на срещата с представители на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден и много карнобатчани останаха правостоящи.

Бареков разказа за безпрецедентната преса на полицията, изпратена да обискира дома на председателя на ББЦ в Ракитово Биляна Бешева по нареждане на зам.областния управител от ДПС. "Влезли да обискират учителка по литература да видят дали нямала пари за да купува гласове - срам, който трябва да тежи на съвестта на тези мерзавци от ДПС", каза Бареков. "Очевидно много са се притеснили. Те няма да се спрат пред нищо", коментира той.

"Много политици се страхуват, защото знаят, че с моето идване във властта, ще дойде и възмездието за тях, обясни Бареков. Народът избра да подмени стария политически елит и статуквото с млади и можещи хора. Обърка сметките им. Никой не си даваше сметка какво мога да постигна, ако вие застанете зад мен, а вие застанахте, българският народ застана зад "България без цензура", посочи Бареков. По думите му това, което ББЦ е направила, е, че върна надеждата в очите на децата, на майките, на възрастните и болните хора. "Защото те знаят, че аз искам властта, за да се погрижа за тях а не да ставам милиардер", категоричен бе лидерът на ББЦ.

В неделя България ще празнува победата на новата политическа сила – "България без цензура". За първи път има партия в България, която ще бие ДПС. Ние със сигурност ще бием ДПС, зарече се лидерът на ББЦ. Пред жилите на Карнобат той съобщи, че започва да прави списъци с българските политици и олигарсите, ограбили българския народ. "Тези списъци, пълни с доказателства, след като получа властта, ще бъдат предадени на Главна прокуратура и ще искам те да бъдат разследвани и да има присъди", обяви Бареков.

Ще спра кражбите на българските политици. Затова ДПС ми обявява война, защото спирайки кражбите, тези мафиотски организации ще се разпаднат, добави лидерът на ББЦ. Аз мога да нося отговорност и да водя народа напред, но този народ трябва да се развива и да работи. Заради лоша политика до този момент 3 млн. българи избягаха. Те могат да се върнат само ако им покажем, че тук е по-добре. А тук ще стане по-добре, ако престане да се краде, отсече той.

Социално управление не е равносилно на БСП, а е онова, което гарантира бъдещето на народа, подчерта Бареков и разкри, че бизнесменът Христо Ковачки купува гласове за БСП. Всеки, който не гласува, дава своя вот за БДП, ДПС и ГЕРБ. Тези партии първо ще си накупят гласове, както и АБВ на Първанов, а след това и ще си разпределят вота на негласувалите, предупреди той.

25 години партиите лъжеха, разделяха хората, а зад омразата, която създаваха, те крадяха. Ние не искаме да си играем на леви и десни, нас ни споява патриотизмът, а това е нещо, което липсваше на онези, които ни управляваха досега, каза от своя страна лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Тези хора бяха лоши българи, допълни той. Досегашният ни управленски елит гледаше на държавата като на дойна крава. Наша е и вината тези хора да продължават да стоят на власт и да не са наказани, но на 25 май такава възможност има, отсече Каракачанов. Ако смятате, че това, което се случи за 25 г., е добре, не излизайте да гласувате, каза Каракачанов пред жителите на Карнобат, но ги призова да отидат до урните, защото за първи път има шанс една коалиция да детронира ДПС от позицията й на балансьор в управлението. Номер 28 е възмъжността да ги накажем и да покажем, че искаме нашите деца тук, а не като миячи на чинии далеч от родината, посочи войводата.

Нуждаем се от една доза национален егоизъм - с тези думи се обърна към хората от града зам.-председателят на ББЦ Росен Петров. "За баба Гретел мисли Ангела Меркел, а за баба Петка кой се грижи? Къде отиде елементарното чувство за ред и справедливост? ", попита той. "Не знам отговорите на тези въпроси, но 25 години ни управляваха едни и същи хора, повече от всякога сега е нужно да се обединим. Дойде времето отново да построим българската държава", допълни Петров. България изчезва, младите си отиват, възрастните умират и 2124 г. последният българин ще е изчезнал. Затова ви призовавам, направете своя избор, заради всичките ни таланти в културата, науката, историята, технологиите…ако щете заради всичко, което се е случвало на бойното поле.

Искаме здравеопазване, образование и работни места за всички, каза лидерът на "Евромайки" Калина Крумова. Наше задължение е да създадем условията, защото иначе няма как да се върнат сънародниците ни от чужбина, няма как родителите ни да получат по-добри старини, няма децата ни да получат по-добро бъдеще, посочи тя.

Нашите баби и дядовци изградиха тази държава, трудът им беше ограбен от политици, банки, електроразпределителни дружества, частни съдебни изпълнители, а сега техните внуци са зад граница, онагледи ситуацията у нас зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев. Трябва да се сложи край на всичко това и да се върне държавата на хората, добави той. Ние ще се борим за това не да ходим да берем ягоди в Англия, а да сме успели тук. "Заклевам се – ще върна достойнството на българите и ще изправим България на крака", отсече Славчев.

Ние имаме правота да поискаме сметка на онези, които 25 години са ни лъгали и имаме правото да дадем своя глас за хората, които не са ни лъгали, обяви пред препълнената зала голямата ни треньорка Нешка Робева. Излезте и дайте вота си на този, на когото вярвате, призова тя. А човек вярва на онзи, който не го е излъгал, завърши Робева.

Българите заслужаваме повече, но получихме точно обратното, каза почетният председател на Гергьовден Любен Дилов-син. Истината е, че всичко е в нашите ръце и в историята си това сме го доказвали, добави той. Дилов призова хората на 25-ти май да гласуват. "Не са страшни страшните, а самите страхове", посочи той и показа една безопасна игла, като обясни, че тя е безопасна, когато се опитва да свърже двата края, но отпусне ли се свободно, е като копие. "Бъдете свободни и остри като копия", призова Любен Дилов-син жителите на Карнобат.

Източник: Пресцентър "България без цензура"

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...