Menu
Max_Weber

Бойко Борисов се срещна с председателя на македонската дясно-центристка партия ГРОМ Стефчо Якимовски

По-братски народ от македонците нямаме. Можете да разчитате на подкрепа от нас за присъединяване на Македония към Европейския съюз. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с председателя на македонската дясно-центристка партия Гражданска опция за Македония (ГРОМ) Стефчо Якимовски.

По време на срещата беше обсъдено бъдещото сътрудничество между двете партии, както и отношенията между България и Македония. „ГЕРБ има над 90 кметове на общини. Това е добра възможност да си сътрудничим на ниво местна власт с кметовете от вашата партия“, посочи Борисов. По думите му, изграждането на автомагистрала „Струма“ е много важно за развитието на икономическите и социалните отношения между двете държави. По време на разговора административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов обсъди с Якимовски, който е районен кмет в Скопие, бъдещи инициативи между неговата община и столичния район „Триадица“.

Източник: http://boykoborissov.bg

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...