Menu
Max_Weber

Лидерът на БСП с лично послание към избирателите във facebook

Часове ни делят от от възможността да променим Европа. Тази нощ се завърнах от Смолян, днес пътувам за Жерково, утре закриваме кампанията в Стара Загора. Искам да се обърна към всички вас, хората на лявата, социалната идея. За последните седмици обиколих цяла България, срещнах се с десетки хиляди хора във всички общини, големи и малки в градове и села. И аз и моите колеги от листата на Коалиция за България поемаме тяхната болка, техните проблеми, които са безкрайно много. Не даваме празни обещания. Работим,  за да се промени България, да се промени и Европа. Искам днес да се обърна към всички леви, всички социално мислещи хора в България. Битката с нашия опонент е много оспорвана. Затова всеки глас има значение. Аз знам, че има политически партии, които се опитват да помогнат на ГЕРБ, разпилявайки леви гласове. Това не бива да се допуска. Не бива да им позволим да отнемат победата на левицата, която заслужава този път, за да помогнат на нашия опонент. Водя европейските социалисти в тази кампания с дълбокото убеждение, че Европа е в беда и само социалистите могат да я променят, да я обърнат с лице към проблемите на хората. Европа не бива да бъде бюрократичен съюз, не бива да бъде просто общ пазар. Европа не е съюз на банките и големите корпорации. Тя трябва да се грижи за бъдещето на всеки един гражданин на ЕС. За това съм убеден, че на 25-ти май можем да променим ЕС. Да дадем шанс на надеждата в България, която си пробива път, да се укрепи и да се развие.

На 25-ти май гласувайте с № 15 в интегралната бюлетина и нека извоюваме заслужена победа, която да даде бъдеще на всеки българин. Весели празници и победа на предстоящите европейски избори.

Обръщението може да видите на следния линк:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152418894832489&set=vb.93783972488&type=2&theater

Източник: Пресцентър БСП

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...