Menu
Max_Weber

Божидар Лукарски: Автентичното център-дясно се завърна на политическата сцена

Резултатът за Реформаторския блок е само първи етап от съвместната работа на партиите в коалицията. Ние ще надграждаме проекта Реформаторски блок,  заяви лидерът на СДС Божидар Лукарски на пресконференцията в НДК след изборите за Европейски парламент. Автентичното център-дясно се завърна на политическата сцена. Резултатът при парламентарни избори ще е по-силен, добави още Лукарски. Той отбеляза, че Блокът е втора политическа сила в София след ГЕРБ.

Ще продължим да бъдем единствената алтернатива и коректор на правителството- както разкрихме скандала с Южен поток и контролирания вот в Бобов дол, завърши председателя на Изборния щаб на Реформаторския блок.

Вместо имената на представителите на Реформаторския блок, на табелките пред тях пише: „#ОСТАВКА”.

Ние се върнахме по един много категоричен начин, заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев на пресконференцията в НДК след изборите за Европейски парламент.

„БСП понесе исторически разгром. Тези избори са основание за незабавно искане на оставката на правителството. Пламен Орешарски е бившият премиер на Република България“, заяви Кънев.

„Считам за свой пръв дълг да работя единството на Реформаторския блок.

Цялата листа е чудесна и продължаваме напред. Завоюваме стъпка по стъпка територия на нормалност”, заяви Кунева.

„Европейският парламент ще има в лицето на Реформаторския блок хора, които разбират цялата дълбочина на необходимостта от едно рамо, от един тласък от европейските институции към България, за да можем да направим по-бързо своите крачки напред”, добави тя.

„Реформаторският блок направи първата си стъпка, не е толкова голяма, колкото ни се искаше, но оставаме заедно",посочи вторият в листата Светослав Малинов. Той благодари на младите хора, които са гласували за първи път и са избрали Реформаторския блок.

Източник: Пресцентър СДС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...