Menu
Max_Weber

Илияна Йотова: Нашите избиратели бяха разколебани

Не съм привърженик на едни механично събрани цифри. За мен най-важни са нашият разбор, нашият анализ. Трябва да се анализират резултатите от тези избори по места, да се констатират проблемите, да се установи, дали са допуснати грешки и дали те рефлектират и върху участието ни във властта. Това заяви кандидатът за евродепутат от КБ Илияна Йотова в ефира на БНТ. Нейното мнение за резултатите от тези избори за представители в ЕП е, че твърдото ядро на партията не е могло да вземе правилно решение, поради колебанието си. „Да не забравяме, че за първи път вотът на лявото е разделен, и много от нашите избиратели не можаха да разберат и проумеят разделението, и не отидоха да гласуват“, каза тя. 

На въпрос за евентуални предсрочни избори, Илияна Йотова заяви, че понякога след голяма загуба идва голям резултат. „Много пъти ние сме губили, но да не забравяме, че след това сме се изправяли и продължавали напред“, заключи Илияна Йотова.

Източник: Пресцентър БСП

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...