Menu
Max_Weber

Президентът на Либералния интернационал поздрави председателя на ДПС

Президентът на Либералния интернационал д- р Жули Миновес изпрати писмо до председателя на ДПС Лютви Местан, в което от името на сто и осемте партии- членки на международната организация го поздравява за решителната победа на Изборите за ЕП 2014 г.

"Движението за права и свободи е сред либералните делегации, които увеличават броя на местата си в Европейския парламент и ще бъде една от най- многобройните национални делегации в групата на АЛДЕ. Вашият успех е важен, особено на фона на нарастващата крайно дясна и популистка реторика в Европа" се казва в писмото на д-р Миновес.

Президентът на ЛИ подчертава, че либералните ценности, основани на европейската идея, трябва да се утвърждават наново срещу крайните идеологии и че либералите трябва да представляват единен фронт срещу идеи, които произтичат от затворени умове, затворените граници, затворени култури и затворени сърца.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...