Menu
Max_Weber

ББЦ решава до 24 часа – либералите или консерваторите в ЕП

До 24 часа „България без цензура“ ще реши към коя от групите в Европейския парламент да се присъедини. Нашият избор ще бъде направен между групата на либералите и групата на консерваторите, ще обявим решението си до четвъртък вечер, обяви лидерът на ББЦ Николай Бареков от Брюксел. Там той имаше поредица от срещи с партиите от Европейския парламент. Той разговаря със заместник-председателя на Европейската народна партия Марио Давид, с председателят на групата на Европейските консерватори и реформисти Мартин Каланан, с Джефри ван Орден и Франк Барет.

Изключително впечатлен съм от компетентността на бившия премиер на Белгия и председател на Алианс на либералите и демократите в Европа Ги Ферховщад и познаването му на ситуацията в България, коментира Бареков след срещата си с него.

Като лидер на ПП "България без цензура" съм радушно приет на всички нива в европейските институции. Показаното уважение към мен и към избирателите подкрепили новата коалиция е огромно. Мога да ви уверя, че заемам позиции, които са в интерес на българската държава, обяви Бареков от Брюксел.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...