Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Предупредих, че тройна коалиция между орел, рак и щука не може да съществува (Видео)

Готов съм на всичко разумно, в името на страната. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, при проверка на изпълнението на проекта, свързан с обновяване на входа на София. „Какво мисли Сергей Станишев, отдавна съм спрял да се занимавам с него. Когато ме питате за коалиции, това са коалициите, когато се строи и това се показва на хората, всеки ден”, допълни още Борисов.

„На Станишев пак някой му е виновен, най-вече, че аз съм жив, ако ме нямаше, може би щяха да са първа сила, но сега, понеже е загубил с 12% всички сме му виновни. Затова, аз и кметовете, които бяха в парламента, като партия, единственото, към което се стремим, е да се строи, защото след това хората минават, има кислород, чинарите като станат големи, ще красят този булевард, това е важното”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов подчерта, че всяко изказване в момента би означавало, че взима страна или че от ГЕРБ по някакъв начин провокират скандала в коалицията в момента – БСП, ДПС и „Атака”. Борисов беше категоричен, че няма никаква роля в този пагубен за България сценарий. „Преди една година предупредих, че тройната коалиция между орел, рак и щука не може да съществува. Националисти с БСП и ДПС няма как, няма как партията, която е покръстила българските турци и е изгонила 1 млн. навън, да е в коалиция с ДПС. Те решиха да направят коалиция и доведоха общините и хората до просешка тояга”, заяви Борисов. Той отново припомни, че с взетите днес още 3 млрд. Управляващите ще раздадат малко за пенсии и заплати, което им е опорна точка. “Те не са изкарали тези пари, всъщност задължават следващите поколения да плащат тези борчове. Вие, младите, ще връщате заемите, които днес парламентът гласува. Станишев не направи нищо за една година”, категоричен беше Борисов.

 

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...