Menu
Max_Weber

Бойко Борисов от Вашингтон: Провалът на проекта „Южен поток” изисква незабавна оставка

„Винаги съм казвал, че в опитите си да излъжат всички – и Брюксел, и Москва, и Вашингтон Орешарски и компания ще провалят проекта Южен поток”, от който всъщност и Европа, и Русия, и България имаха нужда. Това каза от Вашингтон председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борсов.

„Със своята безцеремонна алчност Орешарски и приближените му се опитаха да заблудят и да излъжат всички като се започне от Москва и се стигне до Брюксел и Вашингтон. Затова днес България претърпя и изпита поредното унижение заради неспособността на правителството да се справи със ситуацията около Южен поток. Това беше поредното унижение, причинено на народа ни от правителството на БСП, ДПС и „Атака” само за една година”, заяви Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ смята, че в този случай след този провал изходът е само един – незабавна оставка.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...