Menu
Max_Weber

Сигналът на "Атака" е неграмотен и клеветнически

След грандиозния провал, който претърпя на изборите, Волен Сидеров е принуден да изпълнява най-долните политически поръчки, за да спечели дребни облаги. Стана ясно, че зад масираната кампания срещу „България без цензура“ и дарителите й, освен ГЕРБ, Реформаторският блок и "Протестна мрежа", стои и изчезващата партия „Атака“ с нейните покровители от БСП и ДПС.

"Сигналът" до Прокуратурата, внесен от "Атака", е неграмотен и абсолютно неоснователен. Дарения са извършвани както на коалиция "България без цензура", ВМРО, ЗНС и Гергьовден, така на ПП "България без цензура", което не налага оповестяване на дарителски декларации. Задължението за предоставяне на банково извлечение за даренията трябва да бъде представено до 30 дни след приключването на предизборната кампания и това ще бъде извършено в срок.

Авторът на "сигнала" е народен представител, казва се Миглена Александрова и се предполага, че като депутат трябва да е гласувала Изборния кодекс или поне да е наясно какви са последните промени в него. Въпреки това, Александрова е кръстила Изборния кодекс "избирателен" и в цялото си писание цитира членове от стария Изборен кодекс. Това само показва колко некомпетентни и не на място са депутатите от "Атака". Въпросната акция говори и за абсолютното безсилие на Сидеров, който се опитва да оправдае разгрома си с поредна порция клевети и лъжи.

Призоваваме партиите на статуквото, сред които и "Атака", техните медиите и слугуващите им организациите да прекратят терора върху дарителите на ББЦ!

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...