Menu
Max_Weber

АБВ: Вот в средата на лятото обслужва купувачите на гласове

От избори през лятото са заинтересовани купувачите на гласове, които ще разчитат на контролиран вот. Тези, които не искат истинска кампания, а механично гласуване. От подобен, прибързано организиран „вот“ губи активната част в обществото, тази която иска промяна, но за пореден път ще бъде лишена от тази възможност.

Ръководството на АБВ счита, че обявеното от председателя на БСП намерение да инициира предсрочни избори в края на месец юли, е безотговорна и рискова за държавата авантюра, която пренебрегва демократични процедури в името на едно единствено нещо -  политическо оцеляване на ръководството на БСП. Остава необяснимо защо вместо да подаде оставка, Станишев и ръководството на БСП превръщат цялата си партия в заложник на кариеристичните си позиции. Всички те обаче явно са наясно, че социалистическата партия е пред разпад и с отчаяни мерки, като избори на бързи обороти, се опитват да направят всичко възможно да задържат още малко неспасяемото положение.

АБВ е готова за избори. Ние обаче искаме истинска, дълбока промяна на статуквото. Разчитаме, че предстоящите консултации по предсрочния вот при президента Росен Плевнелиев ще се проведат в условия на отговорност и максимална загриженост за бъдещето на държавата и нашия народ.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...