Menu
Max_Weber

Бареков изпраща сигнал до главния прокурор да се провери финансирането на партиите

"Не мога да си обясня кой плаща на неграмотния и безработен блогър Асен Генов да плюе по "България без цензура"? Вече втори ден той говори срещу мен и партията, която представлявам в сутрешния блок на Нова телевизия. Защо е този геноцид?". Това попита лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

Според него Асен Генов е един от лидерите на "Протестна мрежа", а формацията работи като партия. "Изпращам сигнал до главния прокурор, в който ще настоявам да бъде разследвано финансирането на "Протестна мрежа" и всички останали партии", каза още Николай Бареков. "Настоявам да получа ясен и категоричен отговор и се надявам прокуратурата да си свърши бързо работата и да провери финансирането на партиите", категоричен е лидерът на ББЦ.

"За жалост Ани Цолова, която беше журналист, когато аз бях водещ в бТВ, сега се е превърнала в псевдожурналист и актриса. Защо тя насажда омраза срещу мен и "България без цензура", а в същото време не пита как нейният ментор Бойко Борисов е изхарчил държавната си субсидия от 100 милиона лева?", попита Бареков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...