Menu
Max_Weber

Бареков: Борисов ще пази Орешарски, докато сключи сделка с ДПС

Борисов ще пази Орешарски, докато тече задкулисната му сделка с ДПС. Така Николай Бареков коментира отхвърления, пети поред вот на недоверие към кабинета. Борисов и Местан ще решат кога ще са изборите, обяви лидерът на „България без цензура“. Според него Волен Сидеров, чийто депутати подкрепиха вота, се държи като изоставена любовница на Сергей Станишев в една разпаднала се връзка.

Бареков посочи, че държавата се е разпаднала след 4-годишното управление на ГЕРБ, а сега и от едногодишното управление на БСП, ДПС и Атака. Тези партии я разрушиха и нямат моралното право да я управляват, отсече той.

Надявам се, че народът няма да се подлъже да гласува тези, които разбиха държавата, коментира Бареков и посочи имената им - Станишев, Местан и Борисов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...