Menu
Max_Weber

Сидеров: Американците ще разполагат ядрени ракети у нас!

ГЕРБ нямат желание за избори, договарят се с ДПС, коментира Волен Сидеров пред парламента. Чашата преля – Маккейн наставлява сегашния премиер тук, а пък експремиерът Бойко Борисов отива във Вашингтон да го съветват там. На американците им обещават шистов газ. Те се готвят да разположат ядрени ракети в България и всичко това е уговорено, алармира лидерът на АТАКА Волен Сидеров пред журналисти в Народното събрание.

Никакви други политически интрижки не са важни. Ако тук се разположи ядрено оръжия и се надупчи златна Добруджа за шистов газ, сегашните елементи на криза, които виждаме, ще ни се сторят детска песничка, допълни той. Минути преди да се гласува вотът на недоверие Сидеров заяви, че ГЕРБ се договарят с ДПС. Ако това е така, нищо добро не я очаква България, защото следващото правителство няма да е по-добро, коментира Сидеров.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...