Menu
Max_Weber

Бареков: Подготвя се план Путин с Борисов като премиер

Подготвя се план Путин за България с Борисов като премиер. Това предупреди Николай Бареков в Предаването на Карбовски по TV 7. Когато дойде отново на власт ще вземе целия бизнес. Този път ще е тотално, ще остави собствениците на фирмите само като управители. Това ще стане, категоричен е лидерът на ББЦ. Той коментира, че новата коалиция, която се договаря ГЕРБ и БСП е заради страха на тези две партии от него и „България без цензура“. Народът и бизнесът, които се страхуват от Борисов знаят, че аз съм единственият, който има куража да го спре, посочи Бареков. Няма да искаме комисионни и рушвети, няма да правим наши фирми. Който иска спокойствие и да няма повече рекет, да гласува за мен, призова той.

Бареков е категоричен, че Борисов е готов на всякакви срамни сделки, за да е отново премиер. „Смятат сега да се гушнат със Станишев, да се вземат и така да се спасят от народа, правосъдието и от Бареков. Двамата ще се пазят, няма да се разследват, ще крадат заедно. Борисов ще продължи да строи проекта "Южен поток" и по него ще продължат да си работят, както неговите фирми, така и тези на ДПС и БСП“, каза лидерът на ББЦ. Той нарече унизителна ситуация изявлението на премиера Орешарски за спирането на проекта в присъствието на тримата щатски сенатори. Орешарски го поставиха в унизителна ситуация - явно е станал слуга на тези обръчи и сега му дърпаха ушите, коментира Бареков посещението на Маккейн и сие.

Бареков посочи като изход своя план за управление. „Ще спрем обръчите от фирми на партиите. Тогава интересчийските партии като ГЕРБ и ДПС ще се саморазпуснат. Ще дадем бизнеса в ръцете на хората, на кадърните бизнесмени. Ще спрем контрабандата на митниците с връщането на Емил Димитров-Ревизоро, където сега на всеки един камион на ГЕРБ минават по един на ДПС и ще направим нужните реформи в здравеопазването, образованието и държавната администрация, преразглеждане на цялата приватизация с помощта на прокуратурата и дори връщане на предприятия на държавата, ако са продадени с нарушения, посочи основните точки в управленческата си програма лидерът на ББЦ.

Бареков определи като голяма грешка, нежеланието на президента да покани на КСНС във вторник ББЦ и Реформаторския блок, които са взели достатъчно проценти на изборите, а вместо това кани "Атака", която я няма никаква след евровота. Плевнелиев избра да бъде еднопартиен президент, страх ги е от мен, Борисов го е накарал, посочи той.

Моят фаворит е Станишев - докато той е начело на БСП, той е удобен за ББЦ, защото ние сме единствената алтернатива на ГЕРБ, обрисува ситуацията в столетницата Бареков. Той обобщи, че Станишев е запушил партията си, която винаги е била демократична.

Лидерът на ББЦ коментира и случващото между депутатът от ДПС Делян Пеевски и банкера Цветан Василев. Притеснен съм, този скандал тормози цялата държава, много хора могат да останат без работа, каза той и призова двамата да проявят смирение.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...