Menu
Max_Weber

Сидеров: Колонизаторът Орешарски да си ходи

Стана ясно, че „златният пръст“ го държи ГЕРБ. „Златният пръст“ на българския парламент в момента е във Вашингтон  и получава инструкции от своите началници от ЦРУ. Имам предвид г-н Борисов, тъй като той е там на килимчето при сенатора Маккейн и при началниците си от ЦРУ, за да уточнят следващите ходове на България, ако не дай боже тя се управлява отново от ГЕРБ. АТАКА, разбира се, ще направи всичко възможно това да не се случи“, заяви на брифинг в парламента Волен Сидеров.

Той подчерта, че нито ГЕРБ, нито извънпарламентарните партии, които се правят на опозиция на това правителство, искат оставка. Сидеров обърна внимание и на факта, че от ГЕРБ не са присъствали в пълния си състав в парламента и с това са улеснили оставането на Орешарски на власт. Бареков също не иска предсрочни избори. Сидеров заяви, че изборите могат да бъдат проведени юли месец, ако сега кабинетът подаде оставка. На 27 юли най-късно може да има избори, но изведнъж всички са се уплашили. Реформаторите, които непрекъснато са искали избори, са притеснени. Бареков казва, че е притеснен, а Борисов се е обадил чак от Вашингтон да каже, че не иска избори през юли. Според Сидеров американците не искат вече избори, защото са се споразумели с Орешарски „Южен поток“ да не се прави. Лидерът на националистите подчерта, че само при АТАКА нещата са ясни и последователни. След като правителството е загубило доверие, то трябва да си ходи, защото няма на какво парламентарно мнозинство да разчита повече. „Нашите основания да искаме оставката на правителството са ясни: те са, че Орешарски не се вслуша в нашите предложения в социалната сфера – повишаване на доходите, повишаване на пенсиите. Национално отговорните теми – строеж на АЕЦ „Белене“ и „Южен поток“ – и двата проекта бяха замразени от Орешарски и той с нищо не се различава от предходния премиер Борисов. Същите колониални искания, същото треперене пред американския посланик или сенатор, който дойде тук и нареди какво да се прави в България. Сидеров обърна внимание, че правителството не е отговорило какви са причините за спиране на „Южен поток“ и заяви, че проектът се спира заради геополитиката на САЩ. Той попита дали ние отново ще играем играта на САЩ срещу 1-2 кораба развалена царевица. „Политиката на кабинета Орешарски е една колониална политика“, заяви Сидеров. Лидерът на националистите обърна внимание, че сега вървят задкулисни договорки между партиите. Бареков се предлага на всички, защото иска да се докопа до властта. ГЕРБ се договарят с ДПС как да направят кабинет в следващия парламент. БСП се договаря и с Бареков, и с ГЕРБ, какво биха могли да направят в следващия парламент. Сидеров заяви, че няма да дойде нито по-добър кабинет, нито по-добро мнозинство, и България я чака политическа криза, ако народа не се събуди и не разбере, че единствено колониалното робство му пречи да живее като европеец. Колониалното робство се налага от САЩ и тяхната марионетка Брюксел.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...