Menu
Max_Weber

Министър Цветлин Йовчев ще връчи наградите на отличилите се огнеборци в „Пожарникар на годината -2013“

На 25 февруари от 10 часа в района на „Специализирано полицейско управление”, ул. „Патриарх Герман” 5 /Врана/ ще бъдат връчени ключовете на първите 67 нови пожарни автомобила, закупени по ОП „Околна среда”. По проекта се предвижда да бъдат доставени общо 274 пожарни камиона. На церемонията ще присъстват вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев, министърът на правосъдието Зинаида Златанова, министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, Н.Пр. Матиас Хьопфнер – посланик на Германия и други представители на държавни институции.

От 11.15 часа в концертната зала на Централния военен клуб в столицата ще се проведе церемонията „Пожарникар на годината” – 2013. Министър Цветлин Йовчев ще награди отличилите се през изминалата година огнеборци. За поредна година в рамките на конкурса ще бъдат излъчени комплексен победител и победители за основните направления в работата на звената от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” - пожарогасене и аварийно-спасителна дейност, държавен противопожарен контрол и превантивна дейност.


Източник: Пресцентър МВР

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...