Menu
Max_Weber

Местан: Точната дата за изборите ще определим другата седмица

"Другата седмица ще определим датата на изборите, а аз съм доволен, че политическият разум надделя. Мисля, че днешното заседание и становището на КСНС е класически пример за онова, което ние определихме като необходимост от плавен преход към политическа стабилност". Това заяви председателят на ДПС Лютви Местан.

„Ако изразът ви се струва стилистично маркиран и отключва асоциации с пресконференцията на ДПС с онзи знаменит четвъртък, чувството ви не е измамно. Особено съм доволен, че в окончателното становище се съдържат две признания – еднакво верни. Че евровотът както непрелегитимира кабинета „Орешарски” с нов кредит на доверие, за да е възможно той да премине от стратегия на оцеляване към ефективно управление със силни реформи. Затова наистина е необходимо по-широко обществено съгласие и подкрепа, така наред с това становището на КСНС се съдържа не по-малко вярната констатация, че евровотът не зададе ясна алтернатива”, допълни Местан.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...