Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Война и реваншизъм до дупка (Видео)

"Оттук-нататък война, щом искат война, така ще бъде. Те не заслужават толерантност – реваншизъм до дупка сега". Това заяви Бойко Борисов.  „Сега, с приемането на Закона за МВР, първо, нямат 160 млн. разписани в бюджета. Те ги нямат парите, те ще влязат от следващата година. Това означава без конкурс да назначат всичко на едно провалено министерство, на което вчера Сидеров го каза и на КСНС – депутатите на „Атака” и депутатите на БСП оспорват купуването на гласове, изборите оспорват. Тези хора искат сега без конкурс да назначат всичко”, допълни Борисов.

Попитан какво означава война и реваншизъм, Борисов заяви: „Ще се борим дотогава, докато имаме такова мнозинство, че всичко, което се приема от този парламент, да бъде съборено. Толерантността ми я доказах пред целия народ, те се подиграха с мен”.

На въпрос дали от тази война могат да се втвърдят, Борисов коментира: „Те не разбраха урока за Сметната палата. Аз и тогава им казах – не правете главния одиторен орган на държавата от две провалени партии. Не го правете”.

Попитан дали променя договорките за изборите и всичко останало, Борисов каза, че вече не им вярва. „Чета вчера това, което Станишев, Местан и Сидеров редактираха. Това не го е писал президентът, те го писаха в неговия кабинет. Аз не съм направил нито едно предложение, включително има казах, която дата кажете, приемам”, каза още Бойко Борисов.

 

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...