Menu
Max_Weber

Стана ясно, че нито ДПС, нито КТБ стоят зад „България без цензура“

Стана ясно, че нито ДПС, нито КТБ стоят зад „България без цензура“. Благодаря за това, че и Цветан Василев, след Пеевски, призна че няма нищо общо с мен и, че никога не е участвал с финансиране или с нещо друго в моята партия. Надявам се колегите от медиите, както и тези от Протестна мрежа да въздъхнат с облекчение, че най-накрая се намери отговор на въпроса кой не стои зад Бареков – КТБ и ДПС. А за това кой стои зад мен, можете да се обърнете към всички 250 хиляди български граждани, които гласуваха за мен и ме направиха евродепутат.

Докато бях в ТВ7, под никаква форма г-н Василев не е бил част от борда на директорите, който е взимал решенията и начело, на който бях аз. Нямам данни, че той е притежавал каквито и да било пакети от акции в телевизията. Това е абсолютен факт!

При поемането на управлението на България от "България без цензура" ще извършим ревизия и проверка на всички приватизационни сделки и следприватизационния контрол. Ще проверим из основи и банковата система на страната, как функционира тя и по какъв начин осъществява връзката между политици и финансови магнати. Всички данни от тази проверка ще бъдат предадени на прокуратурата! Обещавам, че предприятията и банките, които са загубени след лоши сделки, ще бъдат върнати на българския народ.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...