Menu
Max_Weber

Портних на съд за престъпна небрежност

Изявление на лидера на АТАКА Волен Сидеров пред представители на медиите в НС. До момента не видях посочване на конкретна вина. Приказки от общ характер за мене са бягане от отговорност. Конкретната причина е, че там, където е станало бедствието, има незаконни постройки, направени от цигани. Сградите са стеснили въпросното дере, така че да се натрупа вода и после тя да прелее. Тези незаконни постройки е трябвало да бъдат отстранени от общината в лицето на кмета – от ГЕРБ, предишният също беше от ГЕРБ. Не са направили, каквото е нужно.

Чрез вас се обръщам към прокуратурата и призовавам най-после някой да застане и да бъде отговорен, когато има отнети човешки животи. Кметът на Варна трябва да застане на съд по съответните членове от НК. Ако прокуратурата не направи това, всичко друго са празни приказки и отбиване на номера.Трябва да има отговорност. В случая със с. Бисер, ако беше изправен на съд тогавашният военен министър Аню Ангелов – от правителството също на ГЕРБ, припомням за късопаметните, щеше да има прецедент.Сега имаме непредумишлено убийство, причиняване на смърт, поради немарливо изпълнение на служебни задължения. Кметът, общината, е трябвало да премахнат незаконните постройки на циганите – повтарям. Защото през последните 20 години циганите правят каквото си искат и никой не ги наказва!

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...