Menu
Max_Weber

Цветан Цветанов: ГЕРБ ще продължи да води положителна и градивна кампания

„ГЕРБ ще продължи да води градивна и позитивна кампания, а не компроматна война, какъвто е стилът на опонентите ни“, заяви заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща на структурата на София област.

На заседанието присъстваха народният представител Ирена Коцева, областният координатор на ГЕРБ- София обаст Галя Георгиева, общински ръководители, организационни секретари, кметове и общински съветници. Заместник- председателят на ПП ГЕРБ коментира променящата се политическа ситуация. Той подчерта, че е убеден в готовността на структурите на партията, както в София област, така и в цялата страна за провеждане на предсрочни парламентарни избори. Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ ще продължава да води позитивна кампания насочена към всеки един човек. Заместник председателят на ГЕРБ призова кметовете да бъдат силни, отчитайки нежеланието на държавата за диалог и партньорство с местните власти.

На срещата бе направен анализ на провелите се през месец май избори за членове на Европейския парламент и бяха отчетени постигнатите резултати на партията.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...