Menu
Max_Weber

Борисов: Никакъв кабинет с БСП! - Обновена

Абсолютна спекулация е това, че обсъждам с когото и да е създаването на експертен програмен кабинет в този парламент. Това написа в профилът си във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. И допълва следното: БСП, ДПС и „Атака” безпардонно и брутално нарушиха споразумението, което политическите сили постигнаха в четвъртък при президента Плевнелиев. И вместо да направим плавен преход в тежка за държавата ситуация и да насрочим избори, те започнаха да си приемат Закона за МВР, избраха си генерален секретар на ООН, назначават нови министри, свалят и качват нови зам.-министри.

Освен това подписват в енергетиката договори за 20 години напред. ГЕРБ винаги управлява сам и не влиза в никакви коалиции. Изборите и народът определя кой как управлява, а не задкулисно политиците да го решават. Сега БСП иска панически да се спасява и лансира лъжи, че готвим общ кабинет. Подобен вариант не е състоятелен, защото всеки изгубен ден ни тласка към колосална катастрофа. Ние отиваме на избори сами и не участваме в задкулисието.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...