Menu
Max_Weber

Бареков: Станишев избяга като мишка от бойното поле

Не се радвам, че Сергей Станишев ще е мой колега в Европарламента, защото той е един дезертьор, който избяга от полесражението - и в партията си, и в държавата. Така лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков коментира депозираното от лидера на БСП заявление за напускане на Народното събрание и информацията, че ще бъде евродепутат.

„Благодарение на неговото бягство като една мишка от бойното поле, сега аз ще трябва да водя битката срещу Бойко Борисов от името на всички български граждани. Затова призовавам избирателите на БСП да не се притесняват и смело да гласуват за ББЦ и за мен като премиер, за да спрем Борисов", посочи още лидерът на ББЦ, който е момента участва в заседание на изпълнителното бюро на Европейските консерватори и реформисти в столицата на Белгия.

Бареков се обърна към Станишев с призив да дари цялата си евродепутатска заплата на сираците, а не на Моника Станишева.

"Току-що разглеждахме различните постове в Европейската комисия и в Европейския парламент. Името на Станишев не беше споменато нито веднъж за сериозен пост в тези институции. Това означава, че той е персона нон грата за Европарламента и Европейската комисия", подчерта Бареков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...