Menu
Max_Weber

Бареков: Борисов се уплаши да преговаря с мен и отиде в прегръдката на ДПС и БСП

"Борисов се уплаши да седне и да преговаря с мен и ББЦ и отиде в прегръдката на ДПС и БСП". Това коментира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков от Брюксел, където участва в серия от срещи с представителите на Европейските консерватори и реформисти. "Явно Борисов се чувства по-сигурно, когато е при Пеевски, Местан и Станишев, а не при мен“, допълни лидерът на ББЦ и евродепутат. Бареков призова лидера на ГЕРБ да спре да тормози народа със своята липса на култура и образование и посочи, че предлаганата от Борисов дата за предсрочен вот - 14 септември е точно преди първия учебен ден. "Датата, която предлагаме ние за предсрочни избори, продължава да е 12 или 26 октомври", припомни лидерът на ББЦ.

Във връзка с информацията, че прокуратурата е започнала проверка за източване на Корпоративна търговска банка, Бареков заяви: "Поздравявам прокуратурата, че послуша моя съвет и влезе в КТБ".

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...