Menu
Max_Weber

"Отървете се от страха!", призова Бареков във Ветрино

Кажете не на страха! Това призова във Ветрино председателят на "България без цензура" и зам.-председател на групата на ЕКР в Европарламента Николай Бареков по време на среща с членове и симпатизанти. Основният проблем на всяко едно малко населено място, каквото е вашето, е страхът, затова минах първо да поздравя гербаджиите, да ви докажа, че не е нужно да се страхувате. Пред хората от Ветрино Бареков каза, че ГЕРБ и ДПС са силни, точно защото владеят страха в малките населени места – те имат кметовете, имат полицията и така успяват да държат хората. Смятам на 5-ти октомври да разочароваме Борисов и хората от ДПС. Истината, според него е, че тях ги е страх от ББЦ.

"На нас няма кой да ни зададе въпроса "Защо ограбихте българския народ?", защото ние никога не сме управлявали и не сме крали", мотивира се Бареков. От страха има лесен начин да се освободим, обяви той. Когато влезете в тъмната стаичка кажете "Не на страха" и изберете нас. "С нашата бюлетина вие имате една застраховка срещу страха. Хората от ГЕРБ и ДПС си мислят, че с пари се купуват избори – докажете им точно обратното", призова хората от Ветрино Николай Бареков.

Ако гласувате за нас и ни дадете мандати, ще искаме да направим правителство и ще търсим партньори, които да работят с нашата програма. В нея основен момент е образованието, каза Бареков. Ние искаме да се развива енергетиката, туризмът, високите технологии и селското стопанство, а за да стане това ще ни трябват обучени кадри. Няма как да развиваме земеделие с гегата, както каза преди време Борисов, защото в наши дни то залага на високите технологии.

Нашата основна цел е да създадем 1 млн. работни места в следващите 8 години, каза още лидерът на ББЦ. Това не са чиновници и администратори, а реални работни места, само така ще дадем поминък на хората тук и ще можем да създадем предпоставка българите да се върнат от чужбина, обобщи той.

Трябва да се отървем от омразата. Това заяви зам.-председателят на ББЦ Росен Петров. За последен път ние сме били обедини по време на петте войни, които водим в началото на миналия век. На фронта тогава дори е отишъл и човек като Атанас Буров. Сега войни няма, но повече от всякога ни трябва обединение. "Моят апел към вас е на 5-ти октомври излезте и гласувайте, отървете се от страха, подкрепете ни, извращения няма да има. Все пак сме в ЕС, а зад нас стоят консерваторите, които са управляваща партия във Великобритания.", обобщи Петров.

Призовавам ви да гласувате с разума си, а не със сърцата си, каза другият зам.-председател на ББЦ Светлин Танчев. Нашите опоненти са във властта от 25 години, за това време те доказаха, че не могат да защитават адекватно вашите интереси.

В края на срещата във Ветрино общинският председател на ББЦ Георги Георгиев стана първият притежател на партийна книжка. Тя му бе разписана и връчена лично от лидера на ББЦ Николай Бареков. Втората книжка, която той разписа и връчи бе на Альона Чайковска, която е решила да се върне в България от Украйна, където досега и живяла със семейството си.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...